La gigaenquesta de l'ANC arriba demà als carrers de Girona

Centenars de voluntaris participaran en el porta a porta

03/10/14 02:00 GIRONA - JOAN TRILLAS
Notícies de ...

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) portarà demà a Girona la gigaenquesta, una iniciativa que vol saber com ha de ser el país independent, aquell que els ciutadans voldrien. La iniciativa ha de servir per recollir informació per encarrilar un eventual procés constituent.

Els preparatius s'iniciaran al pavelló de Fontajau, punt de trobada dels voluntaris gironins. Aquest serà l'epicentre des del qual se sortirà per dur a terme les visites i les enquestes que es portaran a terme per la ciutat. La previsió de l'organització és poder dur a terme aquesta important enquesta durant poc més de dues hores. S'estima que hi haurà una assistència de centenars de voluntaris, amb els quals es formaran els equips de campanya per dur-la a terme. L'estructura en què es basen els equips preveu un cap de colla i una trentena de voluntaris.

El programa que s'ha previst fer a Girona, perquè de fet la iniciativa es posa en marxa oficialment a 150 municipis catalans, preveu l'arribada a les 9,30 del matí al pavelló de Fontajau, on s'organitzaran els equips. A les 10 del matí, i després de donar oficialment la benvinguda als voluntaris, serà quan es farà el discurs de campanya. La sortida pels carrers de la ciutat tindrà lloc a les 11 del matí, quan els equips formats per una trentena de voluntaris i un cap de colla s'hi escamparan. Es preveu acabar cap a dos quarts de dues del migdia a la plaça Constitució, on es brindarà amb una copa de cava.

Darrera actualització ( Divendres, 3 d'octubre del 2014 02:00 )