POLÍTICA
BARCELONA - 5 febrer 2017 2.00 h

El Moment Zero torna amb Carles Puigdemont i Anna Gabriel

 El primer dinar col·loqui tindrà lloc el 15 de febrer a El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona

 Les inscripcions es poden formalitzar fins al divendres dia 10

REDACCIÓ - BARCELONA

Torna el Moment Zero. El cicle de dinars col·loqui organitzats per El Punt Avui i l'associació del mateix nom es reinicien el dimecres 15 de febrer amb una conversa entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la portaveu del grup parlamentari de la CUP-Crida Constituent, Anna Gabriel. Fidel al seu objectiu inicial, el cicle pretén analitzar sectorialment la situació de Catalunya i els reptes futurs als quals s'enfronta davant la imminència del referèndum. Les conferències, que es van fer en dos períodes diferents, van anar des de l'octubre del 2013 fins a l'estiu del 2016.

Aquesta primera ponència tindrà el format d'una conversa entre els dos polítics independentistes. Per poder participar-hi cal enviar un correu electrònic a l'adreça electrònica inscripcions@momentzero.cat. Les places són limitades i el termini per apuntar-s'hi estarà obert fins al divendres 10 de febrer. Els seients s'adjudicaran per rigorós ordre de comanda. Com ja és habitual, el dinar col·loqui tindrà lloc a El Born Centre de Cultura i Memòria.

Les ponències

Els ponents del primer cicle de debats Moment Zero van ser, entre d'altres, el director de la càtedra Lideratges i Governança Democràtica d'Esade, Àngel Castañeira; el secretari general de la UGT, Josep Maria Álvarez; l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler; el sociòleg Salvador Cardús; l'escriptor Albert Sánchez Piñol; la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola; l'economista Germà Bel; la llavors presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, i l'anterior presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, o l'actual, Jordi Sànchez; el comissionat de l'Institut d'Estudis Autonòmics i del Consell Assessor per a la Transició Nacional, Carles Viver Pi-Sunyer, o el president de la UFEC, Gerard Esteva.

Aquest primer cicle de ponències, que, com aquest, es va poder veure el mateix dia que se celebrava a El Punt Avui Televisió, va reunir també polítics, entre els quals hi va haver Artur Mas, llavors president de la Generalitat, o el líder d'ERC, Oriol Junqueras.

LA DATA

15.02.17
La primera ponència
del nou cicle tindrà lloc el dimecres 15 de febrer a El Born Centre de Cultura i Memòria.