SOCIETAT
Girona - 8 octubre 2015 2.00 h

Busos des de Girona per donar suport a Mas

DANI VILÀ

L'ANC, Òmnium i la Fundació Llibreria Les Voltes han emprès una iniciativa per noliejar busos per portar gent fins a Barcelona el 15 d'octubre per donar suport al president en funcions, Artur Mas, el dia que declararà com a imputat per haver posat les urnes el 9-N. El president de la Fundació Les Voltes, Joan Matamala, va fer una crida als gironins a anar a Barcelona “perquè és molt important que internacionalment es faci visible l'emprenyada del poble de Catalunya, perquè és un escàndol que s'imputi per posar les urnes”. Els bitllets es poden comprar en el web www.lesvoltes.cat per un preu de tretze euros. La sortida es farà des de Fontajau a dos quarts de vuit del matí i la tornada des de Barcelona, a la una del migdia.

A més, les tres entitats van anunciar ahir que es personaran en la causa per lliurar les peticions individuals de l'arxivament de les causes, un document que es recollirà a la mateixa llibreria Les Voltes.

Concentració el dia 13

Com a acte previ, Òmnium, l'ANC, Les Voltes i l'AMI convoquen a la ciutadania pel dia 13 d'octubre, a les 19.30 hores, com a mostra de suport a la convocatòria del 9-N que van fer Artur Mas i les conselleres Irene Rigau i Joana Ortega, que hauran declarat al matí. Es llegiran un manifest i poemes i hi haurà una actuació musical.