TU I JO SOM TRES

Ferran Monegal

FERRAN MONEGAL

Évole excita la caverna

@MonegalFerran

Jordi Évole parla de la CUP a 'El hormiguero', d'Antena 3 TV.

Jordi Évole parla de la CUP a 'El hormiguero', d'Antena 3 TV.


DIVENDRES, 5 DE FEBRER DEL 2016

Davant la nova temporada de Salvados (La Sexta) que començarà diumenge que ve, Jordi Évole ha aparegut a El hormiguero (A-3 TV). ¡Ah! Quina intel·ligent estratègia d'escalfament de motors. Ha deixat  la caverna mediàtica excitada enormement. La seva defensa de la CUP -tot i discrepar d'alguns dels seus plantejaments-, advertint en forma de pregunta: «¿Qui és més antisistema? ¿Alfonso Rus o David Fernández? No he vist ni sentit que ningú de la CUP hagi robat ni un euro, i això que ja han tocat poder en ajuntaments i diputacions». Aquest raonament ha fet bullir la sang en les trinxeres negres. Des d'un punt de vista televisiu, el que més li va agradar al nostre canari flauta va ser quan va acabar el seu al·legat contra els verdaders i corruptes depredadors del sistema. Mirant a Pablo Motos, va llançar aquesta última perla: «¡Hòstia tio, he parlat bé de la CUP a Antena 3! ¡Patapam!». ¡Ahh! Quina floreta més punxant i meditable. I el que és més bonic i saludable: ¡des de la mateixa Antena 3!

UN TRAMPÓS QUE JA CONEIXEM.- Al marge de l'estil, propi de xulo de taverna, la insultant invectiva que acaba de llançar Eduardo García Serrano des d'Intereconomía TV contra Anna Gabriel és un detestable exercici de trampós. Els explica als seus espectadors que d'aquesta diputada de la CUP «ho sabem tot, perquè ella mateixa ens ho ha explicat: que és una puta traïdora, amargada i mal follada. Així és com es veu a si mateixa». Dit així, això és rotundament fals. Anna Gabriel va utilitzar aquestes expressions sobre si mateixa en to de denúncia sarcàstica davant dels atacs que havia hagut de suportar, amb aquests mateixos epítets insultants. García Serrano menteix. Amaga a l'audiència la veritat. I es passa l'honestedat informativa per no cal dir el lloc. El fanfarró de la caverna torna a la càrrega. Amb el que li va fer a Marina Geli sembla que no n'ha tingut prou.

TAPES MARIANO.- La renúncia de Rajoy a la investidura, Wyoming (El intermedio) l'ha entès com un adéu a la política. I li ha enviat un últim missatge: «Li recomano que munti un bar de tapes: Casa Mariano, tapas muy buenas y mucho buenas». ¡Ah! Que Rajoy abandoni la política és un diagnòstic ingenu i càndid. Però la de les tapes Mariano és una idea interessant. És una forma de perpetuar la menjadora d'amistats i alts càrrecs
.