Mas avisa que a les municipals es mesurarà la força del projecte sobiranista

El president de CDC aposta per “fer-se fort” als ajuntaments perquè són les primeres estructures d'Estat de Catalunya

Subratlla que la mobilització ciutadana s'ha de traduir en vots

05/02/15 22:51 PREMIÀ DE MAR - AGÈNCIES
El president de la Generalitat i de CDC, Artur Mas, aquest dijous a Premià de Mar Foto: ACN.
Notícies de ...

El president de CDC i de la Generalitat, Artur Mas, ha fixat en les eleccions municipals el primer termòmetre per mesurar la força del projecte sobiranista a Catalunya.

“La nit del 24 de maig sabrem si tenim més o menys força”, ha assegurat.

En l'acte de presentació de la candidatura de Miquel Buch a la reelecció a l'Ajuntament de Premià de Mar, el líder convergent defensat que més enllà de la mobilització ciutadana al carrer i a les urnes, els ajuntaments també són importants perquè són les primeres estructures d'estat necessàries per poder fer front al projecte polític de Catalunya.

“Ara que parlem d'estructures d'Estat, els ajuntaments també ho són, i hem de fer-nos forts als municipis per créixer”, ha dit. “Com més forts siguem als ajuntaments, més fort serà el projecte polític del país; com més dèbils siguem als ajuntaments, més dèbil serà el projecte”, ha insistit.

En aquest sentit, ha apostat perquè els ciutadans que han defensat el dret a decidir el futur polític de Catalunya a manifestacions i en la consulta del 9-N transformin la seva mobilització en majories polítiques a través del vot als comicis municipals.

“El 24 de maig estarem posant grans de sorra de cara al 27 de setembre, grans de sorra anònims amb tota la gent que al final farà una gran platja, per construir el futur”, ha il·lustrat.

Mas ha indicat que el projecte polític de Catalunya es basa en tres principis: la gran mobilització ciutadana, les majories polítiques i, finalment, les institucions del país i, dins d'aquestes, les locals.

“A qualsevol país normal, veure tot això junt té una potència extraordinària, i això també està en joc el 24 de maig. El projecte té molts adversaris, i molt poderosos, i hem de contrarestar-los amb les nostres forces”, ha afegit.

Darrera actualització ( Dijous, 5 de febrer del 2015 22:53 )