POLITICA
VERGES - 6 abril 2016 2.00 h

Verges desobeirà l'Audiencia Nacional

 El govern (CUP) no la informarà del suport a la declaració de ruptura del Parlament

E.A - VERGES

L'equip de govern de Verges, amb el suport de tot el grup Junts Fem Poble - CUP, ha decidit desobeir el requeriment de l'Audiencia Nacional, en què es demanava al consistori informació relacionada amb la votació de la moció de suport a la declaració de ruptura del Parlament, aprovada unànimement pels tres grups del ple municipal (CUP, ERC i CiU).

L'alcalde, Ignasi Sabater, defensava ahir la posició de tot el grup: “Un dels punts amb els quals ens presentàvem a les eleccions municipals: treballar per la independència des del municipalisme”, i considerava que el requeriment de l'Audiència “és un acte de burla i humiliació envers els càrrecs electes dels nostres municipis i els Mossos d'Esquadra”. A més, argumentava, es “demana una informació que és pública, que és tan fàcil d'obtenir com entrar a la pàgina web de l'Ajuntament i descarregar-la”.

Al poble s'ha convocat una concentració de suport per demà al vespre (20 h) davant de l'ajuntament. Han fet la crida diputats de la CUP i Junts pel Sí, entre els quals hi ha Benet Salellas i Lluís Llach.