L'ANC vol omplir d'estelades el Barri Vell de Girona

La campanya de la plataforma sobiranista començarà la setmana que ve i regalarà la bandera als ciutadans de les zones més turístiques

Es vol fer impacte per Sant Jordi o l'exposició de flors

07/04/15 02:00 GIRONA - DANI VILÀ
Un edifici a l'entrada a la plaça del Vi de Girona amb diverses estelades als balcons Foto: JOAN CASTRO / ICONNA.
Notícies de ...

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha marcat com a objectiu omplir d'estelades el Barri Vell de Girona i algunes de les altres zones més turístiques. La plataforma sobiranista té previst que a principi de la setmana que ve es faci una bustiada pel centre de la capital gironina, així com en zones properes a l'estació de Renfe i d'autobusos, per anunciar als veïns d'aquests sectors la campanya per omplir d'estelades, balcons, finestres i terrasses.

El lema d'aquesta nova campanya de l'ANC de Girona és “Omplirem Girona d'estelades i les mantindrem fins la independència”. Un dels membres de l'ANC, Manel Cassú, explica que la iniciativa “pretén omplir les places més emblemàtiques de la ciutat amb estelades i que s'engalanin les zones més visibles de Girona”. La campanya s'emmarca en les accions que ha previst l'entitat independentista perquè la gent es torni a mobilitzar i reenganxar amb la vista posada al 27-S. Les paperetes informatives a les bústies dels veïns es faran arribar entre el 13 i el 15 d'abril a les llars gironines, ja que un dels objectius que s'ha marcat l'ANC és que Girona llueixin centenars d'estelades per esdeveniments multitudinaris a la ciutat, com la celebració de Sant Jordi a tota la Rambla i la plaça Independència o davant l'allau de visitants i turistes que rep cada any durant la celebració de Girona, Temps de Flors.

Estelada gratuïta

Una de les característiques de la campanya que començarà a la meitat d'aquest mes és que, com veuran els veïns que rebin la targeta és que podran passar a recollir l'estelada de manera totalment gratuïta. Tots els veïns que rebin la informació de la campanya podran recollir l'estelada al nou local de l'ANC, que s'ha estrenat fa pocs dies al carrer Ciutadans número 10. L'horari per recollir l'estelada serà de dilluns a divendres entre les cinc i les vuit de la tarda. En el local també es pot adquirir material de tot tipus de marxandatge independentista que s'ha anat generant aquests últims anys. L'ANC també prepara actes cada dia 27 de mes fins a les eleccions del setembre per mobilitzar la ciutadania.

LA XIFRA

300
estelades
són les que l'ANC té a punt per regalar als veïns que en vulguin, i ja saben que n'hauran d'ampliar el nombre

LA DATA

13.4.2015
És el dia
que l'ANC farà la bustiada per Girona als veïns que podran recollir de franc l'estelada per al seu balcó.
Darrera actualització ( Dimarts, 7 d'abril del 2015 02:00 )