OPINIÓ
XXIRGO@ELPUNTAVUI.CAT - 7 maig 2017 2.00 h

A LA TRES

No us fallarem!

XEVI XIRGO - XXIRGO@ELPUNTAVUI.CAT
“La cita és demà, a dos quarts de nou del matí, al passeig Lluís Companys

La presidenta Carme Forcadell i quatre membres de la mesa del Parlament (Lluís Corominas, Anna Simó, Ramon Barrufet i Joan Josep Nuet), declararan entre aquesta setmana, dilluns i divendres, i el 12 de juny al TSJC investigats per un delicte de desobediència i prevaricació per haver permès un debat sobre el referèndum a la cambra catalana.

No se m'acut res més pràctic que remetre'm al manifest aprovat fa deu dies per l'ANC, a l'Assemblea General que van fer a Granollers i que, entre altres consideracions, diu:

“[...] Reiterem el nostre ferm compromís en la defensa dels nostres càrrecs electes i institucionals: el Govern, el Parlament i els nostres representants municipals. Sabem que l'únic Parlament amb legitimitat democràtica per representar la ciutadania és el Parlament de Catalunya i, per tant, qualsevol atac que posi en perill la seva sobirania serà democràticament però implacablement contestat.

”Donarem tot el suport necessari a tots els càrrecs electes que són i seran políticament represaliats per tal que puguin complir el compromís democràtic adquirit amb la ciutadania el 27-S de l'any passat a les urnes.

”FEM una crida a la mobilització ciutadana, en defensa del nostre Parlament, conscients que, davant de la repressió de l'Estat espanyol, els ciutadans i ciutadanes de Catalunya serem determinants per tal de garantir la Democràcia i l'expressió de la voluntat del poble a les urnes.

”Expressem tot el nostre suport i admiració a aquells que estan vivint la repressió política en primera persona. Jutjats i investigats per voler complir el mandat de les urnes, jutjats i investigats per les seves conviccions profundament democràtiques, jutjats i investigats per voler donar veu als ciutadans. Farem TOT allò que sigui necessari per tal de defensar l'honorabilitat democràtica que representeu i de la QUAL doneu exemple: NO ENS FALLAREU, NO US FALLAREM, MAI CAMINAREU SOLS!!!!!”

Més clar, l'aigua.

La convocatòria de suport l'han feta Òmnium Cultural, l'ANC, l'AMI i l'ACM. I la cita és demà i divendres, a 2/4 de 9 del matí, al passeig Lluís Companys de Barcelona. No els faci mandra i organitzin-se, que de coses complicades encara en vindran més.