Ara

LALLAMBREGADA

Els fets del Camp (Nou) de Concentració

IU FORN 

| Actualitzada el 09/10/2012 00:00

El ministre d'Exteriors espanyol té tota la raó: allò d'abans-d'ahir al Camp (Nou) de Concentració perjudica greument la marca Espanya. Un marca que, com tothom sap, ara mateix és una de les més creïbles del planeta (o més). "I què va succeir?", es pregunta ara vostè. Li resumeixo l'aclaridor editorial del diari The World , perpetrat per algú tan dement que segurament deu ser català i que, per cert, va escriure després d'introduir-se per via rectal un bitxo farcit de wasabi i xili.

El Barça va obligar 95.000 xaiets sense voluntat a aixecar i moure uns cartronets. Qui no ho feia era detingut allà mateix i portat a Montjuïc, on, després d'un judici nazionalista sense advocats ni res, era afusellat. Però això no és el pitjor. S'ha fixat cap on movia la gent els cartronets, oi? Efectivament, en direcció a Espanya. I sap per què? Perquè estaven untats amb àntrax (els cartronets). El mosaic va ser l'excusa per enviar un núvol tòxic i assassinar milions d'espanyols desprevinguts. I sap per què una minoria (minoritària) va cridar a favor de la independència? Bé, a part que eren robots adoctrinats pel règim a les escoles, van ser amenaçats de deixar-los sense poder tastar a la mitja part el mític entrepà de botifarra de Can Barça. O de tastar-lo però sense mostassa!!!

Però encara hi ha molt més. Tots els moviments estaven dirigits personalment per Artur Mas a través d'uns auriculars individuals que introdueixen als catalans al cervell quan neixen. És aquesta la causa per la qual la massa cridava " Sieg Heil " cada minut 17 amb 14 segons. I també és aquest el motiu pel qual, en sortir del Camp (Nou) de Concentració, va haver-hi aquella extrema violència expressada en el trencament dels vidres de tots els aparadors, el robatori de dentadures postisses dels castellanoparlants i la realització de la vaca a tota la canalla que demanava poder estudiar en espanyol.