El Punt Avui

L'ANC s'apunta al congrés del mòbil

Hi distribuirà 20.000 fullets en quatre idiomes per explicar el procés sobiranista

23/02/14 02:00 BARCELONA - REDACCIÓ
En el fulletó, es dóna informació sobre el procés en castellà, anglès, francès i alemany Foto: EL PUNT AVUI.

El Mobile World Congress (MWC) arrenca demà a Barcelona. El considerat com l'esdeveniment més important d'àmbit mundial en qüestió de telefonia espera rebre uns 75.000 assistents procedents d'arreu del globus. Tot plegat, un gran aparador que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol aprofitar per donar a conèixer el procés sobiranista. Des de demà mateix i fins dijous, voluntaris de les assemblees territorials de l'entitat al Barcelonès repartiran fullets en quatre idiomes –castellà, anglès, francès i alemany– per informar els assistents de les aspiracions d'una majoria de la societat catalana, i per remarcar el caràcter democràtic i pacífic del procés. La iniciativa s'emmarca en la campanya De Catalunya al món, pensada amb l'objectiu d'internacionalitzar la causa catalana.

Entre altres aspectes, en els díptics, s'explica que “avui dia més del 80% dels catalans volen ser capaços de votar sobre l'autodeterminació. L'Onze de setembre de 2012, el dia de la Diada Nacional, 1,5 milions de persones es van manifestar per demanar la independència. Un any més tard, i amb la mateixa petició, més d'1,6 milions de persones van formar una cadena humana de 400 quilòmetres que es va estendre per tot el país de nord a sud, la que s'ha anomenat Via Catalana”.

A banda d'aquesta campanya informativa, l'assemblea territorial de Sants-Montjuïc ha preparat una acció a la plaça d'Espanya per dimecres 26 de febrer. Preveu penjar-hi diversos cartells amb codis QR que redirigiran els usuaris que els enfoquin amb el mòbil a una pàgina web amb informació sobre el procés.

Darrera actualització ( Diumenge, 23 de febrer del 2014 02:00 )