ElPunt Avui

Òmnium reivindica el dret a decidir repartint 15.000 fulletons en codi QR al Mobile World Congress

L'entitat desplega una pancarta amb el títol 'What's going on in Catalonia?' per despertar l'interès dels assistents al congrés de telefonia

24/02/14 11:18 BARCELONA - ACN
Òmnium Cultural ha desplegat una pancarta i ha repartit 15.000 fulletons sobre el procés sobiranista a les portes del Mobile World Congress Foto: ACN.
Notícies de ...

Òmnium Cultural ha aprofitat l'obertura del Mobile World Congress (MWC) per apropar el procés sobiranista als milers de participants del major congrés de telefonia del món. Dotzenes de voluntaris de l'associació han repartit fins a 15.000 fulletons en codi QR a les portes de la Fira de la Gran Via. La presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, ha destacat la importància de poder arribar en un mateix espai a persones de centenars de nacionalitats per explicar-los que una gran part dels ciutadans de Catalunya estan en estat “d'alerta i tensió positiva” per decidir el seu futur. “Volem interessar-nos en la tecnologia democràtica”, ha explicat Casals fent un paral·lelisme amb les novetats tecnològiques del MWC.

Els fulletons porten un codi QR adjunt que adreça els lectors que disposin d'un mòbil intel·ligent a una pàgina web en anglès en què s'explica el desig de bona part dels catalans de ser consultats sobre el futur del país. Una desena de socis de l'entitat també han mostrat una pancarta amb el títol 'What's going on in Catalonia?' als accessos principals de la Fira de Barcelona a la Gran Via.

Darrera actualització ( Dilluns, 24 de febrer del 2014 11:40 )