El Punt Avui

POLÍTICA

La Taula pel Dret a Decidir a Girona té 176 adhesions

Una conferència de Joan Rigol inaugurarà divendres una nova reunió de l'ens

04/03/14 02:00 GIRONA - J. NADAL
La primera reunió de la taula ciutadana pel dret a decidir del Girona es vafer a l'Auditori, l'octubre passat Foto: LL. SERRAT.
Notícies de ...

La Taula Ciutadana pel Dret a Decidir de Girona ja té 176 adhesions. Aquesta xifra està formada pel suport de 85 regidors i exregidors de l'Ajuntament de Girona, i per 91 entitats gironines d'àmbits diversos. La taula celebrarà divendres a la tarda una nova reunió, presidida per l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, i pel president de la taula, l'exconseller i exalcalde de la ciutat Joaquim Nadal.

El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, serà l'encarregat d'inaugurar la reunió amb una conferència. En la trobada, que es farà a l'auditori del Centre Cultural La Mercè, es debatran qüestions entorn del pla d'acció local pel foment del dret a decidir.

La taula es va constituir el 21 d'octubre de l'any passat. En el manifest constitutiu s'hi va expressar la voluntat de donar suport al procés democràtic que ha de culminar amb la convocatòria d'una consulta als ciutadans sobre el futur polític de Catalunya. Enel document s'hi expressa també el compromís de la taula a treballar per fer possible la màxima coresponsabilitat de tota la ciutadania cap a Catalunya i el seu futur institucional.

Darrera actualització ( Dimarts, 4 de març del 2014 02:00 )