El Punt Avui

Un estat català no afectaria l'estructura econòmica

La Cambra de Barcelona presenta dijous un estudi que sosté que el sector es mantindria amb la sobirania

02/06/14 02:00 BARCELONA - REDACCIÓ
Artur Mas va presidir la festa de final de curs de l'escola Camp Joliu, a l'Arboç Foto: LAIA POBLADO / ACN.

Un estat català no veuria afectada la seva actual estructura econòmica. Així ho va assegurar ahir el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls. En una entrevista al canal 3/24, va posar èmfasi en què la capacitat de reacció del sector empresarial és una realitat que “no canvia d'avui a demà ni per circumstàncies polítiques”.

Les paraules de Valls són la conclusió d'un estudi fet per l'entitat que es presentarà dijous en què s'analitzen diferents escenaris polítics de cara al futur i la seva afectació so-bre l'economia. “Es manté l'estructura econòmica del país, un fet que costa molts anys de fer.”

Mas i la joventut de la democràcia

El president de la Generalitat, Artur Mas, veu en la joventut de la democràcia a l'Estat espanyol un dels motius pels quals el govern estatal no afronta el procés català. “La democràcia espanyola és encara massa jove”, va afirmar Mas, que es va mostrar convençut que “si hi hagués més cultura democràtica i fos més sòlida, segurament aquests problemes grans es podrien encarar amb una major eficàcia i es trobarien més bones solucions”.

Darrera actualització ( Dilluns, 2 de juny del 2014 07:37 )