El Punt Avui

El PP sosté que les jornades sobiranistes de Girona trenquen la convivència

No vol que la ciutat es converteixi en la capital de l'independentisme

Critica la col·laboració de l'alcalde en l'esdeveniment que impulsa El Punt Avui

04/07/14 00:00 BARCELONA - M.B
L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, amb la portaveu del PP al consistori, Concepció Veray
Notícies de ...

El PP, seguint la seva línia antisobiranista, carrega durament contra les Jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat, dels dies 11, 12 i 13 de juliol a Girona i que impulsa aquest diari. “No volem que converteixen Girona en la capital de l'independentisme” o “aquest esdeveniment promou els valors de confrontació i ruptura” són algunes de les perles de la portaveu del PP a l'Ajuntament de Girona i diputada al Congrés, Concepció Veray, respecte a aquest conjunt d'actes, en què també col·laboren, en la seva organització, l'ANC, Òmnium i l'AMI, a més del consistori gironí.

Segons Veray, aquesta mobilització posa en “perill la convivència” i hi afegeix que “a milers de gironins que ens sentim catalans i espanyols i que no volem la independència ens imposaran un parc temàtic que ni volem ni hem escollit”. Aquesta última idea fa referència a una entrevista publicada ahir a El Punt Avui en què l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, destacava que la ciutat “serà un parc temàtic del sobiranisme”. Puigdemont és un dels blancs dels atacs de la regidora del PP, que també és diputada al Congrés. “És un showman, més interessat a donar espectacle que a buscar solucions als problemes”, subratlla Veray, que demana a l'alcalde que deixi de banda les “reivindicacions independentistes” i se centri en els “projectes” de ciutat.

Veray també critica que es vulgui col·locar un mosaic amb els noms dels alcaldes i regidors que signin el manifest L'hora de decidir, a favor del 9-N. “Volen assenyalar qui el signa i qui no”, remata.

LES FRASES

Què haurem de fer els gironins que defensem la unitat i la convivència, haurem de marxar de la
nostra ciutat
aquells tres dies?
Donat els valors que promou l'acte, de ruptura, l'Ajuntament no hauria de donar tantes facilitats
Concepció Veray
PORTAVEU DEL PP A GIRONA
Darrera actualització ( Divendres, 4 de juliol del 2014 00:00 )