El Punt Avui

A LA TRES

Les ‘v' de la V

24/08/14 02:00 PEPA MASÓ
La Diada ha de ser la prova que hi ha una sola Veu que demana Votar”
Altres articles de l'autor

Falten divuit dies per a l'11 de setembre, jornada en què una part important de catalans sortiran al carrer a reivindicar el seu dret a Votar formant una immensa V a Barcelona. Aquesta reivindicació està més Viva que mai. Com més s'acosta el dia, més són els intents per trencar la unitat política aconseguida fins ara i desmobilitzar el país. Per fer això utilitzen totes les armes al seu abast i fins i tot s'amaguen darrere d'un sindicat pseudofranquista per presentar querelles a tort i a dret contra tot aquell que gosi qüestionar l'intocable Tribunal Constitucional. El procés iniciat ara fa uns anys ha assolit un Volum i una Velocitat que ha agafat a molts de sorpresa, i ha quedat ben clar que les Velles reivindicacions continuen Vives.

Els ciutadans han fet una aposta democràtica iValenta, dotada de la Validesa que li atorguen les urnes i que té el suport majoritari del Parlament de Catalunya. Una sola Veu que ha deixat ben clara quina és la seva Voluntat: el dret a decidir. Allà on alguns parlen deVergonya, tergiversant la realitat fins a fer el ridícul més estrepitós, hi ha el Valor d'un poble que defensa les seves reivindicacions sense defallir i que enguany ho farà mitjançant la immensa V, símbol de la pau i també de la Victòria.

La Diada d'aquest 2014, l'any del Tricentenari, ha de ser la prova que hi ha una sola Veu que Viu iVibra moguda per una ferma Voluntat de defensar els seus drets. Un cop Validada la llei de consultes pel Consell de Garanties Estatutàries, s'aplana el camí per assolir allò que les urnes han demanat majoritàriament. El procés sobiranista va guanyant Volum, Velocitat i Voltatge. Passada la prova del consultiu, ara toca preparar la V de la Diada, que s'ha de convertir en la Veu dels catalans que proclamen al món quina és la seva Voluntat: Votar democràticament, si pot ser, el 9-N.

Darrera actualització ( Diumenge, 24 d'agost del 2014 02:00 )