El Punt Avui

Gent de la Terra reforça la campanya per convèncer els indecisos de cara al 9-N

Passa a internet la seva iniciativa de recopilar arguments per ampliar la majoria en favor d'un estat

La promocionarà a la Mostra d'Entitats de la Diada

03/09/14 02:00 BARCELONA - REDACCIÓ
La mostra d'entitats de l'any passat al passeig Lluís Companys Foto: ALBERT SALAMÉ.

Recopilar arguments per convèncer els indecisos. És el que pretén la campanya Un país lliure. Un país millor que, des del febrer, està fent Gent de la Terra, una de les entitats independentistes més veteranes del país, que des de fa tretze anys organitza la Mostra d'Entitats al passeig Lluís Companys per la Diada. Gent de la Terra l'organitza juntament amb el Ciemen i l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català.

De cara al 9 de novembre, la campanya s'ha reforçat i ha passat a internet amb l'objectiu d'assolir la màxima penetració per la consulta. Participar-hi és senzill. Es tracta d'entrar en el lloc web de l'entitat (www.gentdelaterra.cat) i omplir un formulari en què es demana un motiu pel qual es considera que viure en un país lliure és millor. Les opinions dels participants es pengen al web de Gent de la Terra. També hi ha la possibilitat d'enviar l'argument sobre els beneficis d'una Catalunya independent a una persona indecisa que es conegui. Aquesta rebrà el correu amb el motiu favorable a la independència a la seva bústia. Si l'ha convençut, també podrà participar en la campanya amb l'enllaç que se li facilita en el mateix correu electrònic.

El Punt Avui col·labora en la campanya de Gent de la Terra i, des d'avui i fins a l'Onze de Setembre, publicarà un recull d'opinions de persones conegudes que s'han afegit a la iniciativa. Una campanya que també s'expandeix a través de les xarxes socials Facebook (www.facebook.com/GentdelaTerra) i Twitter (@lliureimillor).

Impuls per la Diada

L'acció més important de la campanya, però, es farà l'Onze de Setembre en el marc de la Mostra d'Entitats a l'Arc de Triomf. Gent de la Terra hi habilitarà dues veles amb vuit ordinadors connectats a internet on les persones que ho vulguin podran penjar el seu missatge al web de l'entitat i intentar convèncer indecisos.

La iniciativa, que seguirà en marxa fins al 9-N, pretén, en paraules del portaveu de Gent de la Terra, Enric Fontanals, “mobilitzar aquesta màquina tan potent que són els ciutadans convençuts de les virtuts de la llibertat del nostre país”. Fontanals està totalment convençut que “ells són els millors ambaixadors de la nostra causa”.

Darrera actualització ( Dimecres, 3 de setembre del 2014 02:00 )