El PUnt Avui

Joves de Bordils roden un vídeo a favor de la consulta i el doble sí

18/09/14 02:00 BORDILS - JOAN TRILLAS
Fotograma del vídeo enregistrat per l'Ateneu Popular La Pioixa de Bordils Foto: ATENEU POPULAR LA PIOIXA.
Notícies de ...

L'Ateneu Popular La Pioixa de Bordils, integrat bàsicament per joves, ha enregistrat un vídeo a favor de la consulta del 9-N en què es fa campanya pel doble sí del vot.

La voluntat dels joves, ja des de la fase inicial, va ser que la proposta fos oberta a la població. En aquest sentit, tot i que la idea va néixer en el si de l'ateneu, el projecte es va iniciar amb una reunió oberta a tot el poble en què es va explicar la idea i en què es va votar si aquest es realitzava o no. La iniciativa va ser molt ben rebuda i, gràcies al suport de molts veïns i entitats, es va poder dur a terme.

Les setmanes prèvies a la preparació del vídeo es va crear una comissió de treball –formada per les entitats del poble de l'ANC, la CUP, el Voluntariat i el Banc de Memòria Històrica de Bordils– que es va encarregar d'elaborar el discurs que seguiria el vídeo i de concretar aspectes pràctics del rodatge. Finalment, el 30 i el 31 d'agost es va dur a terme la gravació. Ara l'objectiu és difondre el vídeo a través de les xarxes socials, subtitulat en anglès fins i tot, i també fer-lo arribar a altres entitats arreu del món perquè en facin divulgació.

Darrera actualització ( Dijous, 18 de setembre del 2014 02:00 )