L’adoctrinament

26/10/2017 00:30

L’ adoctrinament és un fenomen mutant que canvia de pell segons els barris, encara que gaudeix de gran eficàcia per pervertir el relat. Els exemples s’acumulen per als qui volen mirar, perquè també voler mirar depèn dels barris. És a dir, mutatis mutandis, el que a casa d’uns és l’expressió màxima de la secta ideològica, a casa d’altres és la normalitat d’unes emocions i unes idees, la qual cosa és una constant històrica perquè ja se sap que els que vencen assoleixen la naturalitat i els que perden s’instal·len en la sospita.

La cosa ha aterrat ara al planeta espanyol, partint de la poca gràcia que li provoca el planeta català. I d’un dia per l’altre, nens i adults d’aquest territori hostil s’han convertit en pobres ànimes absorbides per extraterrestres adoctrinadors que han arribat a la seva terra per xarrupar-los el cervell. Ja l’hi exigia el senyor Hernando –ment poderosa de l’univers pepero–, al Capitán Trueno de les hordes extraterrestres, el tal Puigdemont: “Demanin perdó al poble català!”. No sabem si també exigeix que el president li raspalli el cavall, però tot arribarà, segons el fi visionari Gran Wyoming, que ho insinuava en el seu programa. És el que té ser un cavaller feudal, que necessita el serf amb el genoll doblegat, la testa caiguda i la humiliació pública.

Tot continuant amb el fil, resulta doncs que hi ha un poble català bo, senzill i acomodatici que, de sobte, ha estat adoctrinat per les hordes de Puigdemontets i Junqueretes que, utilitzant les pèrfides ones de les televisions i ràdios públiques, i un exèrcit clandestí de professors, els han convertit en una trepa de zombis que segueixen el guru sense cap sentit de la realitat. Catalunya no és una nació de gent madura, amb criteri, cultura i capacitat d’analitzar la realitat. De cap manera. Si escoltem el gran Riverita, o els seus sequaços o la rastellera de ministres del PP –amb els seus assessors que no necessiten el graduat escolar, total, per a què?–, els catalans són tan ases, tan immadurs, tan mancats de criteri que han arribat a la situació actual perquè s’han educat amb el Super3 o han escoltat Empar Moliner. I davant l’adoctrinament pèrfid, arriba el Capità Espanya, llei en boca, per destruir la secta i recuperar el seny perdut, que, per descomptat, és un seny espanyolitzat. Ja ho va dir l’ínclit Wert, que era un il·luminat.

I és així com tot el que sigui català queda sota sospita, les seves escoles, els mitjans públics, les banderes, els seus policies, les manifestacions, les seves reclamacions, les seves causes, els seus líders, tots membres de la conjura judeomaçònica separatista contra la que lluita Espanya des de fa tants anys. Sort que té TVE i Antena3 i Telecinco i la formidable 13TV, que són l’avançada de l’espanyolitat en terra heretge. Això, per descomptat, no és adoctrinament, això és Espanya, amb l’ena palatal pronun­ciada amb accent i amb cara de Bru­nete.