Girona per la Independència

Accedeix al facebook de Girona per la Independència
Accedeix al Twitter de Girona per la Independència


Viatge a Barcelona l'11 de setembre de 2014 des de Girona


Busos

Podreu trobar els bitllets a la llibreria "les Voltes" situada a la Plaça del Vi de Girona. Estem trobant busos de última hora disponibles per lo que encara anem posant a la venda noves places de BUS. Ens podeu trucar per saber si ara mateix tenim places a la venda al 972 20 19 69.

El preu del bitllet és de 20 euros per adults i 15 els menors de 12 anys. És car però hem hagut de contractat empreses franceses i el preu ronda els 1000 euros per viatge. El poc marge que ens queda una part serveix per eixugar les despeses de gestió (fotocòpies, cartells, etc) i la resta per fer front a imprevistos, evidentment si hi ha cap guany es destinarà a la causa i també us podem assegurar que ningú que col·labora en tot això cobra res per hores que hi dediqui.

Aquest preu és per aquests viatges i no podem garantir que els propers busos siguin més cars o més barats. Això anirà com els viatges en avió, ho sentim! Tanmateix, la possibilitat d'oferir viatges més barats és molt remota i a tots nosaltres ens sorprendria.


Cotxe particular.

L'empresa fesEDit ha posat apunt una plataforma informàtica per compartir cotxe per anar a Barcelona. La trobareu a viacatalana2014.fesedit.cat

Els passos a seguir són:

Si busques cotxe.

1r) Registrar-se.

2n) Seleccionar el cotxe que et convingui. Clicant al cotxe i després al botó de “Puja al se vehicle” que apareixerà a la dreta,

3r) Després al enviar la petició es convenient que hi posis el teu telèfon per facilitar el contacte

4t) Quan el conductor t'accepti com a viatger rebràs un correu

Si ofereixes cotxe.

1r) Registrar-se.

2n) Quan algú seleccioni el teu cotxe rebràs un correu

Seguin treballant.  No defalliu!!!