L’ANC impulsa la campanya Un sol poble a Girona, amb l’objectiu d’ampliar la base social del "SÍ" a l’estat independent


Qui som i què fem ?

Els ciutadans de Girona que puguin estar indecisos i que no tinguin clar si volen que Catalunya sigui un estat independent tenen una nova oportunitat per expressar els seus dubtes i, a la vegada, escoltar arguments sòlids a favor de la llibertat del país. Així, Girona per la Independència, l’agrupament local de l’Assembla Nacional Catalana (ANC), impulsa aquest 2014 la campanya "Un sol poble" a diferents barris de la ciutat.
 
Aquesta iniciativa vol ampliar i consolidar la majoria social a favor del doble "Sí" a la independència, i aconseguir un projecte col·lectiu amb el màxim possible de persones, vinguin d’on vinguin i parlin la llengua que parlin.
 
La campanya consta de xerrades obertes a tothom, on els assistents podran reflexionar en veu alta sobre els seus dubtes i les seves inquietuds amb el procés cap a la independència. S’obrirà, d’aquesta manera, un diàleg espontani en el qual l’ANC pretén aportar raons de pes a favor del "sí", sempre de manera oberta i receptiva.
 
L’espai a on es fan les xerrades, a més, comptarà amb una sèrie de plafons que exposen diferents respostes a dubtes comuns que es puguin generar: "què passarà amb les pensions?", "es generaran més oportunitats de feina?", "quants diners ingressaria de més Catalunya?", etc.
 


Santa Eugènia al desembre del 2013

https://sites.google.com/site/gironaindependencia/girona/201312%20Un%20sol%20poble%20santa%20eugenia.jpg?attredirects=0
La primera xerrada es va organitzar abans de Nadal del 2013 al barri de Santa Eugènia, al centre cívic de "Can Ninetes". L'acte va ser un èxit rotund, ja que va comptar amb l'assistència d'una seixantena de veïns del barri, d'orígens ben diversos i d'edats també ben distintes. 
 
Els veïns van poder expressar les seves opinions, expectatives i dubtes respecte del procés, i s'hi van sentir veus a favor de la independència com a eina que permeti crear unes condicions de vida molt millors per a tots.Actes de l'ANC al barri del Mercadal
Clica Aquí per a veure cartell en gran

Al febrer estem fent el segon acte de la campanya. Per aquesta ocasió diferents mitjans de comunicació ens han acompanyat com Televisió de Girona o el diari de Girona. 

- Dimecres 26 de febrer a les 19:00 h a l'espai cívic de la plaça de la constitució. Tertúlia veïnal: Tens Dubtes? Vols Opinar? Acte obert a tothom. Hi haurà pica-pica.

- Divendres 28 de febrer a les 20h a la Casa Cultura de Girona projecció del documental Són bojos, aquests catalans!?. Parlarà la protagonista Alina Mosser i el director David Valls.
Vols col·laborar amb 'El país de tots'?

Qualsevol persona interessada en col·labora amb la comissió ‘El país de tots’ de l'ANC, pot dirigir un correu electrònic a l’adreça girona@assemblea.cat.