Quart per la Independència

                 quart@assemblea.cat
           


Què és l’Assemblea Nacional Catalana?

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), és una organització unitària i transversal, democràtica i cívica, que treballa per aconseguir una majoria social favorable a la independència de Catalunya. Va ser constituïda oficialment el dissabte 10 de març de 2012 en un acte multitudinari al Palau Sant Jordi de Barcelona.


Com s’estructura l’ANC?

L’ANC està estructurada en assemblees territorials -locals i comarcals- i sectorials. Actualment se’n troben constituïdes al voltant de 300.


Què és l’Assemblea local de Quart?

L’assemblea local de Quart, és una d’aquestes assemblees. Està formada per veïns del poble, d’edats, àmbits professionals i sensibilitats polítiques molt diverses, que a títol individual han decidit formar part d’aquest ambiciós projecte.

Des d’ella treballem amb la voluntat de difondre i amplificar el missatge de l’ANC al poble, aportant el nostre petit però important gra de sorra al conjunt.

L’assemblea està oberta a tots els veïns del poble que hi vulguin participar, ja sigui de forma activa o col·laborant puntualment. Apunta-t’hi!! quart@assemblea.cat


Sabies que.....?

 El poble de Quart es troba adherit, a proposta de l’assemblea de Quart, a l’Associació de Municipis per la Independència. A dia d’avui, ja en formen part, més de la meitat dels 946 municipis del principat.

En la consulta per la independència organitzada a Quart el dia 25 d’abril de 2010, el 94% dels veïns que van exercir el seu dret ho van fer en sentit positiu.